Sportshop & uthyrning

Sportshopen_2

Hos oss i Sportshopen hittar du allt du behöver för din vistelse i fjällen. Här kan du antingen hyra eller köpa det du behöver.

Under sommaren hittar du allt du behöver för fjällturen här i Sportshopen. Vi har kängor, ryggsäckar och kläder. Här kan du komplettera din utrustning med bla myggmedel, gaskök och kompass.

Cyklar

Vi hyr även ut cyklar samt golf- och fiskeutrustning.

Vi samarbetar med Haglöfs och har ett stort utbud av deras sortiment.

I vårt sortiment finns vintertid allt från varma funktionskläder, mössor och goggles till utrustning som pjäxor, skidor och snowboard. Kom gärna förbi och få tips och råd angående din utrustning och vi kovar att din skidåkning både blir roligare och mer utecklande.

Sportshopen_1

Uthyrning

Vi hyr ut kompletta paket eller separat utrustning inom alpint, snowboard, telemark, turåkning och randonée. Du kan även hyra fjällutrustning som stighudar, snöskor, pulkor, bärbarnstolar och säkerhetsutrustning. Ja, helt enkelt allt du kan tänkas behöva under en skidresa till vår lappländska fjällvärld eller en dags skidåkning i vårt skidområde.

Prislista utrustningshyra vinter 2015

Skidverkstad

Vår skidverkstad har en slipmaskin som kan göra dina gamla skidor som nya. Vi slipar, vallar och lägger en struktur som passar snön under din vistelse hos oss.

Har du besvär av klämmande pjäxor? I verkstaden har vi även verktygen som kan fixa till dina pjäxor och få bort dina besvär.

Skidtest

På våra skidtester finns alltid rätt grejer för att göra dina val enklare. Så testa utrustningen innan du köper den. I februari börjar vi med skidtest så du har möjlighet att testa de senaste skidmodellerna i backen.

Övriga dagar är ni alltid välkomna in i sportshopen för att testa utrustningen ni är intresserad av.