Heliskiing i Björkliden

Heliski arctic guides

Björkliden ligger beläget mellan abiskoalperna i öster, kebnekaisemassiven i söder och riksgränsenfjällen i väst. Ett område bestående av över 100 bergstoppar och en yta motsvarande halva Österrikes tillgängliga skidområde.

Här kan du uppleva heliskiing och alpin friåkning när den är som allra bäst, i en arktisk högfjällsmiljö 200 km norr om Polcirkeln.

Kombinationen helikopter, känslan att stå på toppen och den sagolika skidåkningen är helt oslagbar. Med en helikopter som färdmedel och en bergsguide som vet var den bästa snön finns blir heliskiing den optimala skidresan och fjällupplevelsen.

heliski arctic guides 2

Heliski Björkliden drivs av Arctic Guides Heliski.

Arctic Guides är specialiserad på heliskiing, guidning och expeditioner i Polar områdena - Arktis och Antarktis. Med över 20 års erfarenhet erbjuder Arctic Guides unika upplevelser i dessa fantastiska arktiska landskap.

Arctic Guides är en av de första professionella heliski operatörerna i Lappland och har guidat i området sedan 1986. Med Arctic Guides åker du alltid med auktoriserade bergsguider (UIAGM/ IFMGA) och professionella heliski piloter.

För mer information, besök http://www.arcticguides.com/

Boka

Vi håller just nu på att byta bokningssystem och hänvisar alla bokningar till bokning@laplandresorts.se eller 0980-641 00. Välkommen med er bokning!