Barnens Björkliden

Lämmelklubben

Barnen är viktiga för oss i Björkliden och därför vill vi ge dem en riktig fjäll- och skidupplevelse.

Familjevänliga skidresor - med omtanke och personligt bemötande

Hos oss får familjen mer tid att umgås, skidsystemet är överskådligt och det är alltid nära till backen oavsett var du bor i Björkliden. Hos oss kan föräldrar tryggt lämna sina barn för att få åka skidor under några egna timmar i backarna, i längdspåret eller bara få tid för en lång härlig lunch på tu man hand. I Lämmelklubben hittar vi på roliga aktiviteter som får barnen att glömma tid och rum. Inne eller ute, beroende på väder.

Tillgänglighet

Det är lätt att ta sig till Björkliden även om avstånden till synes är långa. Nattåget tar er enkelt och smidigt direkt till byn i Björkliden. Starta er skidresa med en god middag på tåget, somna och vakna upp mitt i Björkliden nästa dag. Färdiga för en dag full av rolig skidåkning.

Tar ni flyget tar det 90 minuter till Kiruna där det väntar en vacker transferresa på en timme till Björkliden längs E10.

Bln _barn1

Trygghet och kvalitet

Björklidens skidsystem tar hand om de allra minsta samtidigt som vi kan erbjuda en av Sveriges bästa skidåkning på natursnö. Med Sveriges tredje högsta fallhöjd (538 m) och långa böljande pister finns skidglädje för hela familjen. Vår skidskola erbjuder skidlektioner för både nybörjare som just lärt sig åka skidor och mer avancerade skidåkare som vill utveckla sin skidåkning.