Gruppaktiviteter

Lavvu

Till Björkliden kommer du för kreativa möten i en härligt avkopplande miljö.

Låt gruppen svetsas samman i någon av våra gruppaktiviteter, eller bara njut av det storslagna fjället. Vi tar i samråd fram aktivitets- och mötesprogram anpassade efter era specifika önskemål.

I Björkliden är det den underbara naturen som är huvudattraktionen. Förutsättningarna för utomhusaktiviteter av alla de slag är därför de bästa tänkbara. 

 

Exempel på gruppaktiviteter

 Grupp snögolf 

Snö & norrskensgolf

Upplev den unika känslan att spela golf på ett helt nytt och annorlunda underlag. Banan är skapad helt i snö, greenerna är "whiter" och vi föreslår att ni använder orange golfbollar.

  

Grottäventyr

Kåppasjokkagrottan är ett av Sveriges längsta grottsystem. Att krypa in i urberget och upptäcka porlande bäckar och grottsalar smyckade med stalagmiterr och stalaktiter är ett spännande äventyr.

  

Låkta by night

Turen bjuder på en spännande färd i bandvagn över orörda fjäll till Låktatjåkko Fjällstation, där ni i en genuin fjällmiljö serveras en trerätters gourmetmåltid. Dessutom har du oöverträffade möjligheter att få se det magiska norrskenet! Koppla av en stund framför brasan innan vi åker tillbaka till Björkliden. Givetvis kan du även välja att övernatta på Låktatjåkko Fjällstation.

 

Helikopter sightseeing

Se det vackra landskapet från ovan! Välj mellan kort, medel, lång och Deluxtur.

 

Utmaningen

Genom roliga gruppövningar skapas god stämning i gruppen. Vi lär oss tänka nytt och samarbeta, vi kreerar och skrattar tillsammans.

 

Vi erbjuder flera olika gruppaktiviteter, hör av er till oss för en offert för just er grupp.

 

- - -

För mer information och bokning:

0980-64100 | bokning@laplandresorts.se