Gruppaktiviteter

Lavvu

Till Björkliden kommer du för kreativa möten i en härligt avkopplande miljö.

Låt gruppen svetsas samman i någon av våra gruppaktiviteter, eller bara njut av det storslagna fjället från skoter eller hundspann. Vi tar i samråd fram aktivitets- och mötesprogram anpassade efter era specifika önskemål.

I Björkliden är det den underbara naturen som är huvudattraktionen. Förutsättningarna för utomhusaktiviteter av alla de slag är därför de bästa tänkbara. Vintern bjuder på alpin skidåkning, i och utanför vårt skidsystem, eller längskidåkning i välpreparerade spår. Skotersafari och hundspann är andra vintriga äventyr.

Exempel på gruppaktiviteter

Grottäventyr

Kåppasjokkagrottan är ett av Sveriges längsta grottsystem. Att vintertid krypa in i urberget och upptäcka porlande bäckar och grottsalar smyckade med stalagmiterr och stalaktiter är ett spännadne äventyr.

Vi beger oss mot det underjordiska äventyret med hjälp av skotern, två spännadne äventyr på samma tur!

Turen tar 2-3 timmar och i priset ingår: skotertransfer, guide, fika, hjälm och pannlampa.

Pris per person: 645 kr exkl. moms

Låkta by night

Turen bjuder på en spännande färd över orörda fjäll till Låktatjåkko Fjällstation, där ni i en genuin fjällmiljö serveras en trerätters gourmetmåltid. Dessutom har du oöverträffade möjligheter att få se det magiska norrskenet!

Med bandvagn tar vi oss genom väglöst land till Sveriges högst belägna fjällstation 1228 m.ö.h. Fjällstationen ligger spektakulärt i ett pass mellan två fjälltoppar. Med utsikt över Lapplands storslagna fjällvärld avnjuter du i lugn och ro en trerätters middag där norrländska delikatesser står i fokus. Koppla av en stund framför brasan innan vi åker tillbaka till Björkliden. Givetvis kan du även välja att övernatta på Låktatjåkko Fjällstation.

- - -

För mer information och bokning:

0980-64100 | bokning@laplandresorts.se