Restaurang Lapporten

Lapporten

"I Restaurang Lapporten på Hotell Fjället behövs ingen konst på väggarna. De stora panoramafönstrena åt sydost fungerar som en reklamfilm för stället. I mitten av det skådespel som ständigt förändras med ljuset ligger Lapporten, flankerad av Torneträsk och Nuolja. På andra sidan fjället ligger Abisko nationalpark."

Restaurang Lapporten presenterar en norrländsk á-la-carte-meny med inspiration från världens alla hörn. Här finner du delikatesser från fjällvärlden och lokala råvaror av god kvalitet som ren, röding och hjortron.

Vintertid serveras varje kväll också en tvårätters middag, antingen på tallrik eller på buffé, beroende på säsong. Alla rätter finns dessutom i mindre portioner för våra yngre gäster och vi erbjuder också en barnmeny.

Till alla våra menyer och rätter kan vi presentera en anpassad och varierad dryckesmeny med fokus på viner.

Varje dag serveras två olika varmrätter till dagens lunch med en stor och varierad salladsbuffé. Du kan även välja en vandringspåse som du kan ta med dig och äta ute. Vandringspåsen består av en chokladbit, frukt, måltidsdryck, smörgås och en termos med varmt att dricka, passar perfekt på turen!