Låktatjåkko Fjällstation

 Låkta_exteriör

Bo på Sveriges högst belägna fjällstation, 1228 m.ö.h.

Låktatjåkko Fjällstation är fjällvärldens pärla och ligger spektakulärt beläget i ett pass mellan två fjälltoppar, nio kilometer från fjällhotellet i Björkliden. Här bor du bokstavligen mitt i vildmarken och njuter samtidigt av livets goda, som en varm bastu, gourmetmat och en sprakande brasa.

Låkta_2

Utanför dörren finns det många fina skidturer och offpiståk att välja bland, bland annat fjället Låktatjåkka som namngett vår fjällstation. De som bara vill ta det lugnt kan koppla av med en bok i storstugan eller njuta av vårsolen på en renfäll.

Fjällstationen har 10 rum med plats för 18 gäster och du bor bekvämt i dubbel- eller enkelrum. Här finns också restaurang, bar, storstuga, bastu och toalett/dusch.

låktatjåkko

På dagtid erbjuder restaurangen vår berömda Låktavåffla, lunch och fika. Kvällens höjdpunkt är middagen, då alla gäster samlas för att avnjuta en trerätters meny.

Vi lovar dig en minnesvärd vistelse med god mat och dryck, högklassig service och en avkopplande miljö.

Utbytesnatt

Om du bor minst tre nätter på Hotell Fjället eller i stugbyn Kåppas kan du till ett förmånligt pris byta ut en av övernattningarna mot en natt på Låktatjåkko Fjällstation. Du behåller självklart ditt boende i Björkliden medan du är borta.

Boka _cb

 

Bokningsvillkor

Läs mer: